Leveringsvoorwaarden

 

Geldig sinds oktober 2006

 

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op een ieder die met ons een overeenkomst sluit. In individuele gevallen kunnen wij in een overeenkomst met een klant van deze leveringsvoorwaarden afwijken.

 

1. Plaats van aflevering

Plaats van aflevering is het door de klant opgegeven afleveradres.

 

2. Producten

De aangeboden producten zijn over het algemeen afkomstig van de diverse legers in de wereld. Deze producten zijn gebruikt. Gebruikssporen of slijtage kunnen voorkomen op de producten en zijn normaal. Daar waar deze gebruikssporen ernstig zijn worden deze bij het product vermeld

 

3. Betaling

Levering vindt, tenzij anders overeengekomen, tegen vooruitbetaling plaats.

 

4. Prijzen

De op de website vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

5. Verzending

De verzending vind alleen plaats per TNT Post. De klant maakt zelf de keuze of de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost verzonden moet worden. Daar waar nodig behouden wij ons het recht voor de gekozen verzendvorm aan te passen.

 

6. Ontbinding van de overeenkomst

Wij behouden ons het recht voor de overeenkomst éénzijdig te ontbinden, zonder opgaaf van redenen. De klant ontvangt een bevestiging of kennisgeving van de ontbinding.

 

7. Gebreken

Wanneer een product defect blijkt te zijn, dient de klant binnen 7 dagen contact op te nemen met ons, hierna kan het defecte product binnen 7 dagen geretourneerd worden. Wij dragen de kosten van retourzending. Het defecte product wordt binnen 7 dagen na terugontvangst vervangen, hersteld of terugbetaald.

 

8. Ethiek

Op onze site kunnen voorwerpen aangeboden worden die als kwetsend kunnen worden ervaren. Deze voorwerpen worden uitsluitend verkocht voor verzameldoeleinden. Wij zijn tegen iedere vorm van racisme en keuren ook neo-fascisme ten stelligste af. Door het accepteren van de leveringsvoorwaarden verklaart de koper deze voorwerpen uitsluitend voor verzameldoeleinden te gebruiken. Bij twijfel onzerzijds zullen wij éénzijdig de koopovereenkomst ontbinden.

 

9. Aansprakelijkheid

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze site. Afbeeldingen kunnen enigzins afwijken van het geleverde product. Wijzigingen en fouten zijn voorbehouden.

 

10. Privacy

De gegevens van de klant worden alleen gebruikt voor diens bestelling. Indien de klant inzicht in diens gegevens wenst kan, deze contact met ons opnemen.

 

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De Nederlandse versie van deze tekst is bindend.